God kväll på er! 

I helgen till efterrätt gjorde jag en riktigt fräsch och god cheesecake. Man blandar i mango i smeten och avslutar med lite passionsfrukt ovanpå. Den tar inte speciellt lång tid att slänga ihop och du kan byta ut mangon/passionsfrukten till andra frukter/bär/smaksättning som du tycker om. 
 
Fryst mango- och passionscheesecake
150 g digestivekex
300 g philadelphiaost
250 g ricotta
4 dl vispgrädde
1,75 dl socker
1 tsk rivet citronskal
250 g mango
3-4 passionsfrukter
 
Gör såhär:
1. Mixa digestivekexen till smulor och lägg på botten av en springform,  ca 18-24 cm i diameter. 
2. Vispa ihop Philadelphiaost, ricotta, vispgrädde, socker och citronskal. Det ska tjockna något men fortfarande vara rinnande. 
3. Mixa mangon till en slät puré och vänd sedan ner i smeten med en slickepott.
4. Häll smeten i formen. Täck med plastfolie och låt stå i frysen i minst 6 timmar. 
5. Ta ut cheesecaken 30 minuter innan servering. Dela passionsfrukterna och häll ut över tårtan.