Här kommer recept på semla med en chokladmandelmassa och kaffegrädde. 
Hur du gör själva bullen och mandelfyllningen kan du se i mitt förra inlägg. 
 
Ca 1 dl Mandel- och vaniljfyllning
0,5-1 tsk Kakao (beroende på hur mycket chokladsmak du vill ha)
1 dl Grädde
0,5 msk Snabbkaffe
0,5-1 tsk Florsocker
 
Gör såhär: 
1. Blanda i kakao i mandelfyllningen. Hur mycket kakao du tillsätter beror lite på hur mycket chokladsmak du vill ha, så smaka sig fram. 
2. Lös upp snabbkaffepulvret i grädden och tillsätt florsocker. Vispa sedan grädden. Jag använde ca 0,5 mak snabbkaffe till 1 dl grädde men även här kan du smaka dig fram beroende på hur mycket kaffesmak du vill ha. Även hur mycket florsocker du tillsätter är beroende på hur mycket kaffe du tillsätter och hur söt grädde du vill ha. 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress